Skip to main content

  06-50404553

Bruidsmode voor mannen - de mooiste trouwpakken

Bruidsmode voor mannen - de mooiste trouwpakken

De mooiste bruidsmode voor mannen en de mooiste trouwpakken en trouwkostuums vindt je bij bruismodezaak de bruidstuin in Elburg.

Natuurlijk wil je als bruidegom goed uitzien naast je prachtige bruid. Bruidstuin heeft een selectie buitengewone mooie slim fit kostuums ingekocht voor de bruidegom die niet te " stijf" in kostuum wil verschijnen. Deze kostuums staan bekend om hun draag comfort. De stijl van Peaky Blinders wint aan populariteit met elk voorbijgaand jaar en voegen regelmatig nieuwe stijlen toe aan onze collectie. Prijs: vanaf 399,00 3-delig.

Cavani Boy Suits vanaf 1 jaar heeft Cavani 3-delige kostuum voor de kleine man. Prijs: 176,00

Enzo Romano Super kwaliteits trouwpakken uitgevoerd in prachtige ontwerpen en met verschillende stoffen, knopen en kleuren te combineren. Wil je echt iets unieks? Tailor made suits ? Enzo Romano heeft zoveel te bieden. Prijs: vanaf 899,00

Is jouw aanstaande helemaal niet van de trouwpakken? Geen zorgen, er bestaat een trouwpak voor ieder type man. Wij hebben een paar types verzameld, met de trouwpakken die het beste bij ze passen. Van Laidback Luke tot de Klassieker, er is een trouwpak voor ieder type man!


De collecties trouwjurken en trouwpakken wisselen snel. Om je indruk te geven wat wij zoal kunnen bieden hebben wij een kleine foto impressie aan trouwjurken en trouwpakken op onze site staan.

Op onze website https://www.debruidstuin.nl vindt je behalve een Sneak Preview van onze collectie
bruidsmode nog veel meer zoals een sectie met tips en vragen, meer informatie over onze
bruidshows en onze prachtige bruidsmodezaak in Elburg.

Breng ons een bezoek....