Skip to main content

  06-50404553

De Bruidsmodezaak

De 10 zekerheden van Bruidstuin-Atelier.

* heeft eigen Ateliers met vakkundige coupeuses

* is gespecialiseerd in t ontwerpen van bruidskleding 

* heeft omruilgarantie ook al is de trouwjurk  en - kostuum vermaakt

* maakt custom made Trouwjurken en Tailor made Kostuums

* onze fitting afspraken zijn een unieke beleving voor bruid en bruidegom, neemt alle tijd voor haar bruid&bruidegom

* gaat eerlijk en integer om met onze bruid&bruidegom, jouw persoonlijke wensen staan centraal

* is een familiebedrijf

* zeer hoge klant tevredenheid

* verleent extra service op jullie trouwdag 

* uitstekende nazorg

 

ALGEMEEN 

Parkeren

gratis parkeren voor de deur 

Kijken zonder afspraak

Je bent van harte welkom, echter kan dit uitsluitend op afspraak. Vanwege de privacy van onze bruidsparen die wel aan het passen zijn.

wanneer langs komen bij Bruidstuin-Atelier om de trouwjurk uitzoeken 

Wij adviseren altijd een 9-12 maanden van tevoren. Levertijden van fabrikanten variëren tussen de 4-8 maanden en hierna moeten wij voor jou de laatste aanpassingen vervaardigen om je jurk perfect te maken. Als je later komt dan heb je minder keus, uiteraard zorgen wij alsnog er voor dat je met een prachtige trouwjurk bij ons de deur uitgaat.

Prijsklasse trouwjurken   

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie trouwjurken in verschillende prijsklassen. Vanaf 1.500 kun je bij ons terecht. Wij hebben alleen nieuwe trouwjurken en hebben geen outlet of koopjes. Onze oude collecties doneren wij aan een project in Gambia. 

aanbetaling bij aanschaf van bruidsjurk

Inderdaad vragen wij – zoals ook andere bruidszaken - een aanbetaling van het aankoopbedrag. Het restantbedrag dien je te betalen bij de 1ste fitting afspraak als je prachtige trouwjurk wordt afgespeld. De betalingen worden gedaan door middel van betaalverzoek of per bankoverschrijving.

vermaakkosten   

Vermaakkosten worden alleen berekend als er inderdaad iets aan je trouwjurk vermaakt moet worden. Dit bedrag ligt voor de standaard vermakingen rond de 300 euro. Als je speciale wensen hebt, kun je onze adviseuse vragen wat de kosten hiervoor zijn. Op voorhand wordt er duidelijk gecommuniceerd wat de vermaakkosten zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat er extra vermaakkosten achteraf in rekening worden gebracht. 

Trouwjurk reinigen   

Als bruid van Bruidstuin-Atelier kun je jouw trouwjurk bij ons laten reinigen en controleren op beschadigingen en losse steentjes. Wij werken samen met een vakkundig stomerij. De kosten voor het reinigen van een jurk zijn 200 euro. Je mag de jurk na je bruiloft tijdens openingstijden bij ons langs komen brengen. Na de reiniging wordt je trouwjurk  - in overleg - bij je thuis bezorgd.

 


Persoonlijk advies nodig?

Advies nodig of bruidsmode bekijken in onze zaak? Je bent van harte welkom en kom gerust kijken.