Skip to main content

  06-50404553

Bruidsjurken

 

Welke TrouwJurken TRENDS voor  2024-2025 mogen de toekomstige bruidjes niet gemist hebben?

Wedding dresses, trouwjurken trends voor 2024 zijn; trouwjurken modest, simpel met gepofte mouwen, hooggesloten hals, trouwjurken met veel bloemenapplicaties en trouwjurken uit een sprookje zijn getipt voor 2024.  Wij blijven altijd bezig met het inkopen van de nieuwe perfect weddingdress voor jou. Altijd bezig met de trouwtrends 2025! 

Komend jaar staat in het teken van glitters, prachtig swarovski schouderbandjes, diepe decollectes,  off the shoulder  of split worden ook de trends voor 2024 &2025 Vooral in onze Atelier collecties  hebben wij prachtige trendy trouwjurken. Gelukkig zijn wij daar om jou te helpen, zodat jij helemaal als bruid volgens de laatste trends aan het altaar kunt verschijnen.

Ben jij totally inspired en ga je binnenkort op zoek naar de dress of your dreams? 

Wat heeft de Bruidstuin-Atelier allemaal in huis;  Hoge kwaliteits trouwjurken met gesloten halslijnen en mouwen , trouwjurken met strakke lijnen, trouwjurken met lage ruggen, trouwjurken voor jonge fashionista's, trouwjurken met stijlvolle rokken, eenvoudige nette trouwjurken, ongelooflijke chique trouwjurken. En trouwjurken op speciaal verzoek - custom made - op jouw wensen. 


Persoonlijk advies nodig of bruidsmode bekijken in onze zaak?

Je bent van harte welkom en kom gerust kijken. We helpen je graag. Wil je graag passen, plan dan een pasafspraak met ons, gezellig met een lekkere Sweettable , koffie/thee en zodat je heerlijk in alle rust je prachtige bruidsjurken kunt passen. Ben je geslaagd vier je dit met je dierbaren met een glas champagne.