Skip to main content

  06-50404553

Tips & Veelgestelde vragen

Wat superleuk dat je wil komen passen. let op door vele afspraken loopt onze agenda snel vol. Maak direct een pasafspraak met ons, gezellig met een lekkere Sweet table , koffie/thee en zodat je heerlijk in alle rust je prachtige bruidsjurken of trouwkostuums kunt passen. 

Wil je last minute voor een trouwjurk komen kijken,  bel ons op 0525- 78 57 43 om te overleggen of het op dat moment mogelijk is. Ons atelier heeft alle modellen en stoffen in huis voor je.

Passessies: Passessies voor de nieuwe bruiden en bruidegoms vinden plaats vanaf dinsdag t/m zaterdag. Je mag 6 volwassen personen - dit is inclusief de bruid -  meenemen. babies &kindjes mogen niet mee komen. Met uitzondering van het uitzoeken van Boy Suits.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten & je te helpen.

1.De voorbereiding begint thuis. Spit trouwmagazines door, speur internet af en bedenk voor je op zoek gaat alvast: wat wel en wat niet? Dan ga je voorbereid op pad.  Hoe later je begint, hoe erger de zoekstress, waardoor je niet meer helder kunt nadenken. Start dus op tijd. Zo hou je ruimte over voor als de levering is verlaat en eventuele extra aanpassingen. 

2.Hoe meer mensen, hoe meer ruis: wij adviseren iedere aankomende bruid om met een klein groepje naar de fitting te gaan. Neem uitsluitend mensen mee die het beste met je voor hebben! 

3.Schakel de hulp van onze stylistes in. Zij doen dit vaker dan jij, profiteer van onze ervaring en expertise. 

Heb je vragen, neem contact met ons op of maak direct online een pasafspraak, vertel ons je verhaal, dan zoeken wij de droomjurk die bij jou past. 

 • IK TROUW OP KORTE TERMIJN

  Ben je zojuist gevraagd en trouw je snel, bij ons is het mogelijk om je bruidsjurk op korte termijn te leveren. Wij hebben een grote collectie bruidsjurken op voorraad en kunnen in een zeer korte tijd je prachtig jurk compleet aanpassen.

 • HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK MIJN TROUWJURK KOPEN?

  Wij adviseren je om ongeveer een jaar voor je bruiloft op zoek te gaan naar je trouwjurk. Zodat je voldoende tijd hebt en - zonder stress - om je trouwjurk uit te zoeken. En wij voldoende tijd hebben om  je droomjurk te bestellen en op maat te laten maken. De levertijden van de trouwjurken kunnen oplopen tot wel zes a zeven maanden. Dus hoe eerder, hoe beter.

 • WAT KAN IK VERWACHTEN?

  Je wordt met je dierbaren ontvangen met een kopje thee/koffie , karaf water en etagère met lekkere koekjes en chocolade . Wij vragen in alle rust wat je wensen zijn voor je droomjurk. Samen met jou gaan wij - door onze hele grote winkel - alle collecties bekijken en uitzoeken. De door jouw geselecteerde trouwjurken worden op onze kledingrek gehangen. Uiteraard kun je altijd op ons vakkundig advies rekenen. Wij staan je met raad en daad bij.

 • IK KAN MIJN DROOMJURK NIET VINDEN

  Heb je al diverse bruidszaken bezocht en kun je je droomjurk niet vinden? Geen probleem, onze stylistes begrijpen je en kunnen maatwerk leveren zoals jij je bruidsjurk had voorgesteld. Ideaal voor iedereen die niet in een standaard bruidsjurk past. 

 • CUSTOMIZING

  Bij ons zijn de customizing costs niet op voorhand doorberekend in de verkoopprijs van de jurk of kostuum, zoals diverse collega's in de bruidsmode winkels dat wel doen! Wij leggen aan je voor wat er aan je trouwjurk of kostuum vermaakt moet worden en wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf.

 • ONZE BRUIDSWINKEL BEZOEKEN

  Bezoek onze Bruidsmodeshow of informeer voor een passessie. Natuurlijk ben je van harte welkom om de collecties in onze zaak te bekijken. Maar het beste is om een pasafspraak te maken zodat je direct kunt zien wat je mooi staat. Passessies vinden plaats op de volgende dagen: dinsdag t/m zaterdag vanaf 10 - 15:00 uur maximaal 6 personen inclusief jezelf. Je kunt een afspraak maken via de pagina - maak een afspraak - Liever direct contact met één van onze stylistes? Neem dan telefonisch contact op 0525-785743. Whatsappen mag ook 0650404553.

 • MAG IK MIJN TROUWJURK OMRUILEN

  Je trouwjurk is de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Mocht je twijfelen, neem direct contact op met de stylistes. Je mag je trouwjurk,  na aankoop, ook al is ie vermaakt ,altijd omruilen. Wij willen dat je superblij bent met je droomjurk op de dag dat je gaat trouwen.


Persoonlijk advies nodig?

Advies nodig of bruidsmode bekijken in onze zaak? Je bent van harte welkom en kom gerust kijken.