06-50404553

Tips & Veelgestelde vragen

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten & je te helpen. Heb je een vraag of wil je graag hulp in je zoektocht naar de voor jou ideale outfit? Laat het ons weten. Onze stylistes hebben al vele bruiden/bruidegoms geholpen en voorzien ook jou graag van persoonlijk advies. Heb je iets moois gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? En wil je dat graag geheel vrijblijvend in onze winkel komen bekijken en passen? Neem direct contact met ons op of maak direct online een pasafspraak, vertel ons je verhaal, dan zoeken wij de droomjurk die bij jou past. 

 • IK TROUW OP KORTE TERMIJN

  Ben je zojuist gevraagd en trouw je snel, bij ons is het mogelijk om je bruidsjurk op korte termijn te leveren. Wij hebben een grote collectie bruidsjurken op voorraad en kunnen in een zeer korte tijd je prachtig jurk compleet aanpassen.

 • HOE LANG VAN TE VOREN MOET IK MIJN TROUWJURK KOPEN?

  Wij adviseren je om ongeveer een jaar voor je bruiloft op zoek te gaan naar je trouwjurk. Zodat je voldoende tijd hebt en - zonder stress - om je trouwjurk uit te zoeken. En wij voldoende tijd hebben om  je droomjurk te bestellen en op maat te laten maken. De levertijden van de trouwjurken kunnen oplopen tot wel zes a zeven maanden. Dus hoe eerder, hoe beter.

 • WAT KAN IK VERWACHTEN?

  Je wordt met je dierbaren ontvangen met een kopje thee/koffie , karaf water en etagère met lekkere koekjes en chocolade . Wij vragen in alle rust wat je wensen zijn voor je droomjurk. Samen met jou gaan wij - door onze hele grote winkel - alle collecties bekijken en uitzoeken. De door jouw geselecteerde trouwjurken worden op onze kledingrek gehangen. Uiteraard kun je altijd op ons vakkundig advies rekenen. Wij staan je met raad en daad bij.

 • IK KAN MIJN DROOMJURK NIET VINDEN

  Heb je al diverse bruidszaken bezocht en kun je je droomjurk niet vinden? Geen probleem, onze stylistes begrijpen je en kunnen maatwerk leveren zoals jij je bruidsjurk had voorgesteld. Ideaal voor iedereen die niet in een standaard bruidsjurk past. 

 • CUSTOMIZING

  Bij ons zijn de customizing costs niet op voorhand doorberekend in de verkoopprijs, zoals diverse collega's in de bruidsmode winkels dat wel doen! Wij leggen aan je voor wat er aan je trouwjurk vermaakt moet worden en wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf.

 • ONZE BRUIDSWINKEL BEZOEKEN

  Bezoek onze Bruidsmodeshow of informeer voor een passessie. Natuurlijk ben je van harte welkom om de collecties in onze zaak te bekijken. Maar het beste is om een pasafspraak te maken zodat je direct kunt zien wat je mooi staat. Passessies vinden plaats op de volgende dagen: dinsdag t/m zaterdag vanaf 10 - 15:00 uur maximaal 4 personen. Je kunt een afspraak maken via de pagina 'maak een afspraak'. Liever direct contact met één van onze stylistes? Neem dan telefonisch contact op 0525-785743. Whatsappen mag ook 0650404553.

 • MAG IK MIJN TROUWJURK OMRUILEN

  Je trouwjurk is de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Mocht je twijfelen, neem direct contact op met de stylistes. Je mag je trouwjurk - na aankoop - altijd omruilen. Wij willen dat je superblij bent met je droomjurk op de dag dat je gaat trouwen.


Persoonlijk advies nodig?

Advies nodig of bruidsmode bekijken in onze zaak? Je bent van harte welkom en kom gerust kijken. 

Onze bruidsmodezaken

Contact

DE BRUIDSTUIN BY MODA REINA
Oostendorperstraatweg 1a
8081 RH ELBURG

MANNENMODE BY MODA REINA
Kostuums voor mannen en Jongens
Oostendorperstraatweg 1a
8081 RH ELBURG

MODA COUTURE
Haute Couture Bruidsmode
Designers collecties and special
Oostendorperstraatweg 1a
8081 RH ELBURG

t: 0525-785743
m: 06-50404553
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak;    
dinsdag   9.00-17.00
woensdag   9.00-17.00
donderdag   9.00-21.00
vrijdag   9.00-21.00
zaterdag   9.00-13.00
zondag en maandag    gesloten

© - Mode by Reina - All rights reserved