Trunkshow Maggie Sottero 7 tm 14 september 2018

           

Trunkshow Mori lee 28 en 29 September 2018

Op 28, 29 september presenteren wij de nieuwe collectie 2019  van Mori Lee.  Deze speciale bruidsjurken  o.a. in een sjieke fit en flair,  een princessejurk met tulen rok. Elke bruid kan de perfecte jurk vinden. Maak snel een afspraak voor een passessie en profiteer tevens van de extra Trunkshowkortingen.

 

    Hoeveel kost een Bruidsjurk?

 

Prijzen van de bruidsjurken liggen bij ons vanaf 499  tot 3000 euro.  Wij hebben voor jou op dit moment een aantal supermooie collecties bruidsjurken in satijn - kant , slanke belijning allerlei maten en diverse uitvoeringen vanaf 499,00  zolang de voorraad strekt natuurlijk, zodoende kunnen wij weer plaats maken voor nieuwe collectie jurken en jij kunt fijn gebruik maken van deze aanbieding.

Trouw Kostuum

Trouwkostuums 2 delig of 3 delig uitgevoerd in slim fit en mooie zachte stoffen hebben wij momenteel in de aanbieding in diverse maten en kleuren vooral in blauw , bruin en grijs tinten vanaf € 299 zo lang de voorraad strekt.

cadeau cheque

Heb je een voucher, cadeaucheque ontvangen of een bruidsaanbieding gezien  in de krant van ons bevriende collega 's bruidsmodezaken. Dan hebben wij goed nieuws voor je vanaf 1-1-2018 ook bij ons inwisselbaar. (Niet in combinatie met andere aanbieding)1 van de cheques zijn inwisselbaar.

 

 

Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto
Vergroot foto