Trunk Show

Wellicht heb je als een gehoord van de term ‘Trunk Show’. Maar wat is een Trunk Show eigenlijk? Tijdens een Trunk Show is de nieuwste bruidsmode aanwezig. Ook zijn er soms een aantal favorieten uit eerdere collecties. Tijdens de Trunk Show krijg je de kans om verschillende trouwjurken te passen. Geniet van de show onder het genot van een glaasje wijn. Daarbij bieden wij vaak iets lekkers. Samen maken wij de show tot een groot succes!

Maak kennis met de nieuwe collectie

De collectie bruidsmode bij De Bruidstuin is zeer divers. Kom naar een Trunk Show en ontdek de collectie. Dankzij deze show kun je rustig inspiratie opdoen. En wie weet! Misschien zit jouw droomjurk er tussen. Tijdens de Trunk Show presenteren wij alle verschillende merken. Daarbij krijg je de kans om de jurken te passen. Luxe, elegantie en schoonheid. Deze woorden omschrijven de bruidsmode die De Bruidstuin biedt. Bezoek de Trunk Show. Ontdek vervolgens met welke bruidsmode je een onvergetelijke indruk maakt.

Trunk Show

Ontdek welke bruidsmode het best past bij jouw figuur. Onze stylisten staan tijdens de Trunk Show voor je klaar. Zij geven je een persoonlijk en passend advies. Onze stylisten weten als geen ander wat past bij jouw figuur. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden. Creëer bijvoorbeeld een eigen versie van je trouwjurk. Het is allemaal mogelijk!

De Bruidstuin

De Bruidstuin biedt een collectie met de mooiste bruidsmode. Tijdens de Trunk Show kun je al deze verschillende trouwjurken passen. Heb je andere wensen of ideeën? Daar staan wij altijd voor open. Onze coupeuses maken van een trouwjurk jouw droomjurk. Geef aan ons door hoe jij het plaatje voor je ziet. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk perfect zit. Daarnaast is onze bruidsmodezaak CBW-erkend. Hiermee ben je verzekerd van je aankoop. Ontdek tijdens De Trunkshow de schoonheid van onze trouwjurken en bruidsmodezaak.

Bruidsmode passen tijdens een Trunk Show?

Wil je bruidsmode passen tijdens een Trunk Show? De Bruidstuin maakt het mogelijk! Kom langs en doe volop inspiratie op. Tijdens de Trunk Show maak je kennis met onze diverse collectie. Ook krijg je inzicht welke modellen het best bij jou passen. Ben jij ook zo enthousiast over de Trunk Show? Neem voor meer informatie contact met ons op!