Trouwjurken

Na al het andere regelwerk, is eindelijk het grote moment daar. Je gaat op zoek naar de trouwjurk waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat bij alle familie en vrienden. Schitteren op één van de mooiste dagen in je leven. Welke bruid wil dat nou niet? De Bruidstuin helpt jou bij het vinden van die ene bruidsjurk die jij altijd al voor ogen had. Maar jouw droomjurk is niet compleet zonder prachtige accessoires die perfect met de trouwjurk matchen.

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

Say yes to the dress

Stel je eens voor, de grote dag is eindelijk aangebroken. Alle mensen die jullie liefhebben staan te wachten op dat ene moment. Wat dragen de bruid en de bruidegom vragen zij zich af. Je wilt graag dat alle blikken op jullie gericht zijn. Daar hoort een perfecte trouwjurk bij! Bij De Bruidstuin helpen we jou bij het vinden van die trouwjurk. Onze stylisten weten als geen ander welk model het beste bij jou past. Wij verkopen alleen de beste merken bruidsjurken van absolute topkwaliteit. Want alleen de allerbeste trouwjurk is goed genoeg!

Accessoires bij de trouwjurk

Je staat op het moment om een trouwjurk te kopen, maar niet voordat wij ook de beste accessoires hebben gevonden. Dit accentueert de jurk namelijk nóg meer. De bruidsschoenen en eventuele bruidssluier maken de trouwjurk helemaal af! Ook de sieraden, die voor jou zo belangrijk zijn, moeten aansluiten bij het geheel. Vaak wordt er vergeten aandacht te schenken aan de bruidslingerie. Onterecht! Goed passende bruidslingerie is namelijk essentieel voor je trouwjurk.

Persoonlijk advies op maat

Heb je op onze site een trouwjurk gevonden waar je hélemaal weg van bent? Slaap je er ‘s nachts niet meer van? Je ziet jezelf al helemaal stralen in deze jurk. Wacht dan niet om deze trouwjurk te passen. Maak geheel vrijblijvend een pasafspraak. Dit is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag in onze bruidsmodezaak in Elburg. Tip: kom ‘s ochtends op een doordeweekse dag langs, dan is het meestal rustig.

Trouwjurk kopen? Kom langs bij De Bruidstuin

Wij kunnen niet wachten om jou te helpen met het vinden van jouw perfecte trouwjurk! Een jurk waar jij je goed in voelt. Een model wat het beste bij je lichaam past. Aan alles wordt gedacht om bruidsmode te vinden waar jij in zult schitteren. Heb je een vraag? Neem gerust telefonisch contact op met één van onze stylisten op 0525-785743. Dus ben je geïnteresseerd om een trouwjurk te passen? Bezoek dan onze winkel in Elburg en vergeet niet te genieten van dit mooie moment. Een trouwjurk kopen, doe je bij De Bruidstuin!

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!