<

Persoonlijk advies nodig of bruidsmode bekijken in onze zaak? Je bent van harte welkom en kom gerust kijken. Wil je graag passen plant dan een pasafspraak met ons, gezellig met een lekkere Sweettable , koffie/thee en zodat je heerlijk in alle rust je prachtige bruidsjurken kunt passen. Ben je geslaagd vier je dit met je dierbaren met een glas champagne.

Passessies voor de nieuwe bruiden vinden plaats van dinsdag t/m zaterdag om 10:00 uur – 15:00 uur Max. 4 personen inclusief de bruid!

Pasafspraak voor de fitting bij de coupeuse kan uitsluitend op de woensdagen/donderdagen/vrijdagen  max. 4 personen inclusief bruid!

Prive passessies

Wil je graag een prive pasessies met je dierbaren, gezellig met een lekkere Sweet table , koffie/thee en ben je geslaagd vieren wij dat met een glas champagne? Uitsluitend mogelijk om 17:00 uur op di/wo/do Maximaal 6 personen inclusief de bruid!

Vul onderstaande gegevens allemaal in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de afspraak te bevestigen. Mocht je binnen 24 uur nog geen retour e-mail hebben ontvangen, bel even. Liever direct telefonisch een pasafspraak maken? Bel tijdens openingstijden  9.00-17.00 uur naar 065-0404553 of stuur whatsapp.

Welke Bruidjurk vind je prachtig?

Heb je een jurk gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? Vul dan hieronder de naam van de jurk en het merk. Het is mogelijk om meerdere namen in te vullen. Geef daarnaast aan naar welke stijl uw voorkeur uitgaat en of u nog op zoek bent naar accessoires. Geef ook duidelijk je budget aan. Dan kunnen wij uw bezoek optimaal voorbereiden.

Uw budget

    Voorkeursdatum en tijdstip afspraak

    Na sluitingstijd

    Uw gegevens

    Trouwdatum: