IK TROUW OP KORTE TERMIJN

Ben je zojuist gevraagd en trouw je snel, bij ons is het mogelijk om je bruidsjurk op korte termijn te leveren. Daarnaast hebben wij behoorlijke collectie bruidsjurken op voorraad en kunnen wij  -compleet - aangepast en wel er voor zorgen dat je mooi op tijd je prachtige bruidsjurk mee kunt nemen.  

IK HEB EEN MOEILIJKE MAAT

Geen probleem wij kunnen in ons atelier maatwerk leveren in alle maten. Ideaal voor iedereen die niet in een standaardmaat past. 

TROUWJURK SPECIAAL VOOR ZWANGERE BRUID

Vaak worden wij gebeld met de vraag of we ook speciale zwangerschapsmodellen in de collectie hebben. Het antwoord daarop is nee. Die hebben we namelijk helemaal niet nodig. Dat komt omdat wij op het atelier veel ervaring hebben met zwangere bruiden, maar ook omdat we de modellen speciaal aanpassen naar jouw maten.

VERMAAKKOSTEN

 
Belangrijk is dat je bruidsjurk perfect past en prettig zit. Onze coupeuses zorgen hiervoor dat je jurk wordt afgestemd op jou figuur en zo slank mogelijk in detail wordt vermaakt. Wij kunnen jou bruidsjurk helemaal naar wens aanpassen. bij voorbeeld is de sleep iets lang? geen probleem deze kan ingekort worden. wil je graag een mooie bruidsapplicatie op je mooie bruidsjurk of wil je graag mooie halter van stof uni of met beadings/strass aan je straplessjurk? Kan allemaal vervaardigd worden op speciaal verzoek van jou. Onze styliste zorgen optimaal voor je en luisteren goed naar wat jij mooi vind en graag toegevoegd wil hebben aan je bruidsjurk. 
 
Let op. Bij ons zijn de vermaakkosten niet op voorhand doorberekend in de verkoopprijs, zoals diverse collega's in de bruidsmode winkels dat wel doen! Wij leggen aan je voor wat er aan  je jurk vermaakt moet worden en wat de kosten zijn.
Minder vermaak -minder kosten. Voor meer aanpassing o.a. extra beadings, kant, zwangerschap of bij verandering in gewicht worden extra vermaakuren in rekening gebracht. Dit wordt op voorhand natuurlijk met je overgelegd. 

 

VAKKUNDIG LATEN REINIGEN VAN JE BRUIDJURK

 
Informeer bij ons voor het reinigen van je bruidsjurk en wat de kosten zijn. Wij werken uitsluitend met vakkundige stomerijen , die veel ervaringen hebben met het reinigen van jouw mooie jurk.