ML Couture

Prachtige bruidsjurken van Satijn/ Mikado, Crepe, Chiffon met lace. Noem het maar op. Supermooie combinaties van stoffen maken de jurk af.

Persoonlijk advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag hulp in je zoektocht naar de voor jou ideale outfit? Laat het ons weten. Onze stylistes hebben al vele bruiden/bruidegommen geholpen en voorzien ook jou graag van persoonlijk advies. Heb je iets moois gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? En wil je dat graag geheel vrijblijvend in onze winkel komen bekijken en passen? Neem direct contact met ons op of maak direct online een pasafspraak

Maak een afspraak

Bruidsjurken of trouwkostuums passen doe je niet elke dag. Neem hier dus rustig de tijd voor! Als je op een doordeweekse dag een afspraak bij de bruidsmodezaak maakt, is het er meestal rustig. Zeker ’s ochtends. Maak hier gebruik van.

Wacht niet te lang!
Een jaar tot acht maanden voor de bruiloft beginnen met de zoektocht, is echt niet overdreven. Leveringstijden kunnen soms lang zijn. Als je jurk besteld moet worden, duurt het al snel vier tot 6 maanden voordat de jurk er is. Bovendien wil je de jurk nog een paar keer afpassen, zodat deze straks perfect zit. Voor Kostuums gelden een andere levertermijn.

Bepaal je budget
Bepaal van tevoren wat je uit wilt en kunt geven aan een bruidsjurk of trouwkostuum. Doe dat vóór je de eerste keer gaat passen; het zou zonde zijn als je verliefd wordt op een jurk die niet in je budget past. Vergeet bij het bepalen van het bedrag niet dat er nog meer kosten zijn dan alleen de trouwjurk. Schoenen, sieraden, lingerie en eventueel nog vermaakkosten: neem ze allemaal mee in het bepalen van je budget.

Kies je publiek
Hoe leuk het ook klinkt om (schoon)zusjes, twee moeders en je 4 allerbeste vriendinnen mee te nemen op jurkenjacht, in de praktijk werkt het niet. Iedereen heeft haar eigen mening, waardoor het voor jou zeer lastig kiezen wordt. Houd het bij één of twee mensen van wie je weet dat ze eerlijk hun mening zullen geven en die weten wat jij mooi vindt.

Trouwens als je – iedereen – mee neemt is het ook geen verrassing meer en weet de hele familie en vriendinnen wat jij gaat dragen op je trouwdag. Het is maar waar je voor kiest.
Draag de juiste lingerie

Laat die tijgerprint en zwart ondergoed thuis! Voor het passen van bruidsjurken is huidkleurige lingerie een aanrader. Mocht je een goed passend torselet of strapless BH hebben, neem deze dan mee.

Maak je mooi
Rol niet zomaar uit bed ’s morgens, maar besteed extra aandacht aan je haar, make-up en kleding en scheer je benen en oksels. Als jij je goed voelt, staat die jurk al een stuk beter. Doe je haar niet in een staart om pratische reden tenzij je je haar echt in een knop gaat dragen tijdens je trouwdag.

Laat je informeren
Iedere bruid heeft wel een onderdeel van haar lichaam waar ze minder tevreden mee is. Met het juiste model bruidsjurk benadruk je je sterke kanten, terwijl mindere puntjes subtiel verdoezeld worden. Onze stylistes weet als geen ander welk model bij jouw lichaam past.

Blijf op gewicht
Geen diëten! Verander na 1ste  passessie niet ineens je menu. Hou je vocht vast tijdens je menstruatie, meldt dit zodat de passessie worden gepland na of voor je menstruatie. Dit bespaar onnodige vermaak aan je jurk.

Doe de test

Ook al staat de jurk nog zo mooi, je moet je er wel gemakkelijk in voelen. Doe de test: ga op een stoel zitten, loop de trap op en neer en probeer of je er goed in kunt dansen. Voel ook nog even of de stof goed aanvoelt.

Volg je intuitie!

Als je je in één jurk onweerstaanbaar voelt, ga dan af op je gevoel: dit is De Jurk! Men denkt dat je in tranen moet uitbarsten  als de jurk aan hebt, dit ligt bij iedereen anders.  laat zien dat je straalt als je DE JURK aan hebt bij de passessie,  hoe meer je een bevestiging krijg van je dierbaren.

Omruilen

Bij de Bruidstuin mag je  – als je blijft twijfelen – je jurk omruilen. Wij vinden het heel belangrijk dat je super mooi  en goed moet voelen in je bruidsjurk .