Trouwkostuums

 

Bruidstuin Moda Reina heeft een selectie buitengewone mooie slim fit kostuums ingekocht in diverse kleuren, zoals donker, licht en midden blauw, taupe, grijstinten en bruinachtige tinten met iets een glans. Cinque is een Italiaans merk en heeft duidelijk een zeer modische uitwerking van de details, daarnaast hebben ook meer een normale body cut maatvoering. Compleet met een prachtige Bosweel ivoorkleurig hemd van zuiver kreukvrije katoen.

Ruitkostuum is de nieuwe trend. Natuurlijk blijft Blauw ook ongekend populair. De trend is slim fit kostuum gecombineerd met dezelfde kleur schoenen en riem. Het kostuum is prachtig van kleur ,deze kan met gilet of zonder gedragen worden.
De stijl van Peaky Blinders wint aan populariteit met elk voorbijgaand jaar; we voegen nieuwe stijlen toe aan de collectie om je garderobe fris te houden. House Of Cavani zal altijd je eerste aanspreekpunt zijn wanneer je een nieuw driedelig pak van Peaky Blinders nodig hebt om te dragen tijdens dat komende evenement.

Persoonlijk advies nodig?

Heb je een vraag of wil je graag hulp in je zoektocht naar de voor jou ideale outfit? Laat het ons weten. Onze stylistes hebben al vele bruidegoms geholpen en voorzien ook jou graag van persoonlijk advies. Heb je iets moois gezien op onze website of op de website van één van onze leveranciers? En wil je dat graag geheel vrijblijvend in onze winkel komen bekijken en passen? Neem direct contact met ons op of maak direct online een pasafspraak

Maak een afspraak

Trouwkostuums passen doe je niet elke dag. Neem hier dus rustig de tijd voor! Als je op een doordeweekse dag een afspraak bij de bruidsmodezaak maakt, is het er meestal rustig. Maak hier gebruik van.

Wacht niet te lang!
Een jaar tot acht maanden voor de bruiloft beginnen met de zoektocht, is echt niet overdreven. Leveringstijden kunnen soms lang zijn.  Bovendien wil je het kostuum nog een keer afpassen, zodat deze straks perfect zit. De meeste Kostuums kunnen vrij snel geleverd worden en volledig aangepast naar de wensen van de bruidegom.

Bepaal je budget
Bepaal van tevoren wat je uit wilt voor een trouwkostuum. Vergeet bij het bepalen van het bedrag niet dat er nog meer kosten zijn dan alleen het kostuum. Riem, Schoenen en eventueel nog vermaak : neem ze allemaal mee in het bepalen van je budget. Kostuum prijzen liggen ca. 250 – 299.

Kies je publiek
Hoe leuk het ook klinkt om al je familie en vrienden mee te nemen, in de praktijk werkt het niet. Iedereen heeft een eigen mening, waardoor het voor jou zeer lastig kiezen wordt. Houd het bij één of twee mensen van wie je weet dat ze eerlijk hun mening zullen geven en die weten wat jij mooi vindt.

Trouwens als je – iedereen – mee neemt is het ook geen verrassing meer en weet de hele familie en vriendinnen wat jij gaat dragen op je trouwdag. Het is maar waar je voor kiest.

 

Laat je informeren
Iedere bruidegom heeft wel een onderdeel van zijn lichaam waar hij iets minder tevreden mee is. Met het juiste model kostuum benadruk je je sterke kanten, terwijl mindere puntjes subtiel verdoezeld worden. Onze stylistes weet als geen ander welk model bij jouw lichaam past.

Blijf op gewicht
Geen diëten! of overmatig gaan sporten na 1ste  passessie. Dit bespaar onnodige vermaak aan je trouwkostuum.

Omruilen

Bij de Bruidstuin mag je  – als je blijft twijfelen – je trouwkostuum omruilen. Wij vinden het heel belangrijk dat je super mooi  en goed moet voelen in je kostuum.