Haute Couture Bruidsmode

De Bruidstuin, een van Nederlands grootste bruidsmodezaken, heeft een nieuwe bruidsmode zaak  met Haute Couture Bruidsmode. Luxe en elegant, gemaakt door beroemde designers. Precies zoals een exclusieve trouwjurk eruit ziet. Voor elke bruid hebben wij een droomjurk. Een haute couture trouwjurk uitzoeken is voor elke vrouw een meisjesdroom. Koetshuis Oldhorst Haute couture wil dat je het uitzoeken van je bruidsjurk ook als droom ervaart. Wij verkopen haute couture bruidsmode waar je verliefd op wordt. Modieus, elegant en toch persoonlijk. Ontdek het aanbod!

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

Say yes to the dress!

Het doel is dat jij straks een onvergetelijke indruk maakt. Hiervoor heb je een jurk nodig, waarin je je fijn voelt. Tussen onze haute couture bruidsmode zit altijd een exemplaar die je hart raakt. Het is belangrijk dat je exclusieve trouwjurk goed bij je persoonlijkheid past. De afwerking van de bruidsjurk is ook een belangrijk punt. Deze collectie aan modellen en accessoires in alle maten en uitvoeringen. Dit geeft een extra touch aan de exclusieve bruidsmode. Hiermee garanderen we dat je heel wat bewonderende gezichten gaat zien.

haute couture bruidsmode

De haute couture bruidsmode vind je bij ons. Uitsluiting op afspraak, zo ben je verzekerd van deskundig advies.

Persoonlijk advies of ontwerp? Maak een afspraak

Wil je graag exclusieve bruidsmode passen? Dit kan uitsluitend op afspraak. Liever direct telefonisch een afspraak maken? Wij vinden het belangrijk dat je de exclusieve bruidsmode in alle rust kunt passen.

Op zoek naar exclusieve bruidsmode?

Wij werken samen met een nederlandse couturier PAUL SCHULTEN, je kunt je eigen ontwerp indienen en samen met Paul de stofkeuze en details bepalen. Daarnaast hebben wij o.a. Haute Couture Bruidsjurken van PRONOVIAS ATELIER,

Haute couture bruidsmode heeft exclusieve trouwjurken van geweldige merken in de collectie. Het is bedoeling dat jij gaat stralen op de grote dag. Dat je een onvergetelijke indruk gaat maken op je partner. Dit is mogelijk met onze exclusieve bruidsmode. Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen via: 0525-622699. Laat ook even weten met hoeveel mensen je komt! Prachtige exclusieve bruidsmode vind je bij Koesthuis Oldhorst!

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!