Bruidsshows

Wil je een bruidsshow bijwonen? Als aanstaande bruid ben je natuurlijk druk op zoek naar de trouwjurk die precies bij jou past. Het aanbod bruidsmode is groot. Zo groot zelfs dat je soms even niet meer weet waar je moet kijken. Als je inspiratie op wilt doen raden we je aan een bruidsshow bij te wonen van De Bruidstuin. Hierbij krijg je de laatste collectie te zien en krijg je een goed idee van alle mogelijkheden. Bovendien is het bijwonen van een bruidsshow natuurlijk ook erg gezellig! Op zoek naar inspiratie en een leuke tijd? Bezoek een bruidsshow van De Bruidstuin.

BEKIJK HIER ONZE ACTUELE BRUIDSSHOWS

Presentatie van de laatste collecties tijdens de bruidsshow

Tijdens de bruidsshow presenteren mannequins de laatste collecties bruidsmode. Hierbij komen diverse bekende merken voorbij. Denk hierbij aan merken als ML Couture, Atelier Pronovias, Madeline Gardner, Cosmobella, Ronald Joyce, Pronovias, Maggie Sottero, Mori Lee en ga zo maar door. Een bruidsshow bijwonen doe je natuurlijk niet alleen (hoewel dit ook mogelijk is). Bij de meeste bruidsshows kun je meerdere vriendinnen meenemen. Zo kunnen jullie samen bekijken welke trouwjurk het best bij jou past.

Onze stylisten staan voor je klaar!

Voor een persoonlijk en op maat gesneden advies, kun je tijdens de bruidsshow ook terecht bij één van onze stylisten. Samen met jou creëren zij een prachtige verrassende versie van je eigen trouwjurk. Bel snel voor reservering. plaatsen zijn beperkt.

Actuele bruidsshows

Ben je benieuwd wanneer je weer een bruidsshow kunt bezoeken? Op de pagina ‘actueel’ kun je deze informatie vinden. Hier kun je ook de adresgegevens van de bruidsshow vinden. Heb je nog vragen hierover? Je kunt altijd even telefonisch contact met ons opnemen.

Of bezoek onze bruidsmodewinkel!

Zijn er momenteel geen bruidsshows? Je kunt in dat geval natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze bruidsmodewinkel in Elburg. Op onze contactpagina kun je alle benodigde informatie vinden. We zien je graag terug tijdens één van onze bruidsshows of in de winkel!

BEKIJK HIER ONZE ACTUELE BRUIDSSHOWS