Bruidsmode

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Ondanks al het regelwerk, heb je stiekem alleen maar oog voor jouw toekomstige trouwjurk. En terecht! Het is jouw dag. Dan wil je er toch op je allerbest uitzien? Een droomjurk die perfect past. Eventueel met sluier. Perfecte schoenen. En accessoires die het geheel naar een nog hoger niveau tillen. Als CBW- erkende bruidsmodewinkel helpt De Bruidstuin jou bij het vinden van de perfecte bruidsmode.

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

Bruidsmode voor hem en haar

Een trouwerij is een belangrijke aangelegenheid: twee personen worden namelijk in het echt met elkaar verbonden. Daar hoort dan ook speciale kleding bij. Zowel voor de bruid als voor de bruidegom. In de westerse cultuur gaat het dan vaak om een parelwitte trouwjurk voor de bruid en een donker trouwkostuum voor de bruidegom. Door de jaren heen is de keuzevrijheid echter enorm toegenomen. Steeds vaker stappen we van die traditionele jurken en kostuums af en kiezen we liever voor bruidsmode die echt bij het paar past.

Accessoires voor de bruid

Binnen de bruidsmode is er veel aandacht voor de accessoires van de bruid. Terecht: want ze kunnen een trouwoutfit maken of breken. Zo moeten de bruidsschoenen en een eventuele bruidssluier goed passen bij de jurk. Ook sieraden – die vaak van traditionele of emotionele waarde zijn – moeten een goed plekje in het geheel kunnen krijgen. En wil de bruid er tenslotte ook goed uitzien tijdens de huwelijksnacht?

De mooiste bruidsmode bij De Bruidstuin

Onbezorgd genieten van jouw grote dag? Dat kan met de bruidsmode van De Bruidstuin. Wij zijn namelijk CBW- erkend. Je gaat dus in zee met een betrouwbare bruidsmodezaak. En gaat er dan toch iets mis? Dan lossen wij dat direct voor jou op. Onze trouwjurken zijn namelijk standaard verzekerd. Dezelfde zekerheid genieten bij Haute Couture bruidskleding?

Op zoek naar bruidsmode?

Stel het je eens voor. Trouwen in bruidsmode die niet alleen ontzettend mooi staat, maar ook nog eens perfect past? Een prachtige jurk.  En een bruidssluier waar je u tegen zegt. Daar maak je je toch hard voor? De Bruidstuin kan je daarbij helpen. Maak daarom snel een pasafspraak met één van onze stylistes of bel 0650404553

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!