Bruidsmode Urk

Bruidsmode in Urk gezocht? Bij De Bruidstuin kun je terecht voor luxe, elegante en onvergetelijke bruidsmode. Onze stylistes helpen jou graag met het vinden van de perfecte jurk en andere bruidsmode. Wat je van ons kunt verwachten? Een op maat gesneden advies en persoonlijke aandacht. Wij willen je verrassen met een jurk die helemaal bij jou past! De Bruidstuin is CBW-erkend, wat betekent dat je bij ons betrouwbaar bruidsmode kunt winkelen. Wij zijn niet gevestigd in Urk zelf. Je kunt onze bruidsmodezaak vinden in Elburg.

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

 

Ontdek ons aanbod bruidsmode nabij Urk

Het is je waarschijnlijk al opgevallen dat er zoveel keuze is wat betreft bruidsmode. Wat past er nou echt bij jou? Wat vind jij belangrijk aan een jurk? In ons assortiment vind je prachtige bruidsmode nabij Urk van verschillende merken, zoals Cosmobella, Enzoani en Mori Lee. Weet jij al wat voor jurk jij graag wilt dragen op je bruiloft?

Stralend op je eigen bruiloft

Met onze bruidsmode straal je elegantie uit en maak je zonder twijfel een onvergetelijke indruk op je bruiloft. Heb je geen standaardmaat? Geen probleem! Wij kunnen namelijk maatwerk leveren. De perfecte oplossing voor de vrouwen die niet in een standaardmaat passen. De bruidsjurk wordt afgestemd op jouw figuur en onze coupeuses zullen jouw trouwjurk helemaal naar wens aanpassen. Wij dragen graag een steentje bij aan jouw trouwdag en vinden het belangrijk dat jij straalt op deze belangrijke dag!

Prachtige collecties

De medewerkers van De Bruidstuin luisteren goed naar jouw wensen. Zie je het wel zitten om bij ons je trouwjurk uit te zoeken? Kom dan zeker langs bij onze bruidsmodewinkel nabij Urk. Houd er rekening mee dat de vermaakkosten van onze bruidsmode niet op voorhand in de prijs is doorberekend. In onze bruidsmodezaak kun je terecht voor persoonlijk advies en natuurlijk kun je de prachtige collecties van De Bruidstuin bewonderen. Onze showroom is gevestigd in Elburg, op korte afstand van Urk.

Voor bruidsmode nabij Urk ga je naar De Bruidstuin!

Wil je een trouwjurk bij ons komen passen? Maak dan van te voren even een pasafspraak. Zo weten wij ook zeker dat wij jou goed kunnen helpen met het vinden van dé perfecte trouwjurk. Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0525-785743. Vragen over ons aanbod bruidsmode nabij Urk? Dan kun je ook een mailtje sturen naar: debruidstuin@gmail.com. Wij staan al te popelen om jou te helpen met het vinden van geschikte bruidsmode nabij Urk!

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!