Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode Leeuwarden

Zelfverzekerd stap je in de nieuwste bruidsmode in Leeuwarden uit de auto. Dit is het moment. Er is geen weg meer terug. Over een paar uur heb jij jouw ja-woord gegeven. En dan mag jij je eindelijk “de vrouw van” noemen. Terwijl je naar binnen loopt, zie je een vluchtige weerkaatsing in een raam. Snel maak je een kleine draai in jouw trouwjurk van De Bruidstuin. Je ziet er absoluut prachtig uit!

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

Een bruidsjurk uitzoeken

Gefeliciteerd, je bent ten huwelijk gevraagd! Of andersom natuurlijk. Uiteraard begint nu jouw zoektocht naar de mooiste bruidsmode van Leeuwarden. Een intensief, maar ontzettend leuk proces! Begin het liefst 5 tot 9 maanden voor de trouwdatum met zoeken. Maar eerder of zelfs later kan ook. Plan je een pasafspraak bij ons in? Dan neemt deze vaak tussen de 2 en de 2,5 uur in beslag. Daarna is het aan ons de taak om jouw droomjurk op maat te maken.

Bruidslingerie

De keuze voor lingerie kan de mooiste bruidsmode van Leeuwarden maken of breken. Een slecht passend setje is namelijk voor iedereen zichtbaar. Laat je daarom altijd goed door ons adviseren. Er zijn verschillende soorten bruidslingerie. Met een torselet accentueer je de boezem en taille. Werk je jouw buik het liefst weg? Dan is een bustier een betere keuze. Wil je de nadruk op jouw jurk leggen? Dan is een petticoat misschien iets voor jou. Ten slotte past een string het beste bij een strakke jurk. En een slip bij een A-lijn jurk.

Een trouwjurk van De Bruidstuin

Op zoek naar een trouwjurk die helemaal bij je past? Dat is bij De Bruidstuin een fluitje van een cent. Niet alleen zijn wij CBW-gecertificeerd. Maar we hebben al onze modellen direct op voorraad! Maggie Sottero. Mori Lee. Pronovias White One. Demetrios. Ze liggen allemaal al voor je klaar. En wil je voor jouw trouwerij in Leeuwarden jouw bruidsmode compleet maken? Bij ons vind je ook lingerie, bruidsschoenen, sluiers, haaraccessoires en bruidssieraden. Wel zo makkelijk.

Pas direct bruidsmode nabij Leeuwarden

Nerveus sta je voor de deuren van De Bruidstuin. Nu gaat het toch écht gebeuren. Je gaat op zoek naar jouw eigen trouwjurk! Wil je zeker zijn van een plekje? Maak dan altijd van tevoren een pasafspraak. Je kunt ons op twee manieren bereiken. Namelijk door te bellen naar 0525-785743. Of door te mailen naar debruidstuin@gmail.com. Schitter jij straks in de mooiste bruidsmode in hartje Leeuwarden?

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!