Bruidsmode Groningen

Enthousiast loop je met de nieuwste bruidsmode door Groningen. Van de Drie Gezusters op de Grote Markt. Zo naar de A-kerk aan de Vismarkt. De klinkerstraten voelen een beetje oncomfortabel aan je voeten. Maar dat maakt je allemaal niet uit. Je wilt het namelijk van alle daken schreeuwen: je gaat vandaag trouwen! Misschien niet helemaal de bedoeling. Gelukkig kan die trouwjurk van De Bruidstuin wel tegen een stootje.

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!

Wat kost een trouwjurk?

Trouwen. Het is en blijft een kostbare aangelegenheid. De meeste bruiden besteden bij ons ongeveer 1000 tot 2500 euro aan hun droomjurk. Een flink bedrag. Maar dat is het dubbel en dwars waard. Hoe duur jij jouw trouwjurk maakt, heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand. Het is echter wel verstandig om van tevoren te bedenken welk budget je ervoor vrij wilt maken. Houd daarbij ook rekening met de kosten voor het vermaken van de jurk. Zo trouw je zonder spijt in de mooiste bruidsmode in Groningen.

Een getailleerd kostuum voor mannen

Trouwen doe je nooit in je eentje. In veel gevallen is er ook sprake van een bruidegom. Net zoals bij de trouwjurk, is het vinden van een trouwkostuum een belangrijke aangelegenheid. Het pak moet niet alleen getailleerd zijn. Er moeten ook bijpassend schoenen worden gevonden. En vergeet die stropdas niet! Wil jij als bruidegom ook stralen in de mooiste bruidsmode van Groningen? De Bruidstuin heeft de mooiste trouwpakken voor je in huis!

Een trouwjurk van De Bruidstuin

Van de haaraccessoires tot de bruidsschoenen. Bij De Bruidstuin hebben wij alles voor de bride-to-be in huis. En ben je op zoek naar de mooiste trouwjurken? Bekijk dan zeker onze collectie aan bekende merken. Denk hierbij aan namen, zoals: Maggie Sottero en Pronovias White One. Dus ben jij op zoek naar de mooiste bruidsmode voor jullie trouwerij in Groningen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij De Bruidstuin. Heb je toch een meer exclusieve smaak? Bij Koetshuis OldHorst helpen ze jou graag verder.

Pas direct bruidsmode nabij Groningen

Het is vroeg in de ochtend. Met de vlinders in je buik stap je in de auto. Voorzichtig draai je de A28 op. Zometeen bevind jij je in de betoverende wereld van De Bruidstuin. Daar in het Gelderse Elburg. Na zo’n intensieve rit wil je natuurlijk wel de mooiste trouwjurken kunnen passen. Maak daarom meteen een pasafspraak. Heb je een vraag? Bel dan naar 0525-785743. Of stuur een bericht naar debruidstuin@gmail.com. Heb jij straks in Groningen de mooiste bruidsmode aan?

MAAK DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE PASAFSPRAAK!