Maggie Sottero

Voorzichtig wordt de rits van jouw Maggie Sottero jurk naar boven geleid. Je werpt een blik naar de spiegel. Het is als een mooie droom. Vandaag is jouw grote dag. En eerlijk is eerlijk: je ziet er prachtig uit. Ben je op zoek naar de mooiste trouwjurk? Neem dan eens een kijkje bij De Bruidstuin in Elburg!

Een familiebedrijf

Er is niets mooiers dan een bruid op haar trouwdag. Met die gedachte worden in 1997 de eerste trouwjurken van Maggie Sottero Designs gelanceerd. De naam is een ode aan de grootmoeder van design director Lesley “Maggie” Webster. Binnen dit bedrijf neemt familie dan ook een belangrijke plek in. Zo leidt Maggie samen met haar dochter het design team. En hebben al vijf generaties vol passie hun Sottero-stempel op de trouwindustrie gedrukt. Een echt familiebedrijf dus!

De collectie

Maggie Sottero laat zich bij het ontwerpen van een trouwjurk altijd inspireren door de bruid zelf. De persoonlijkheid. De uitstraling. Hierbij wordt de focus voornamelijk op de romantische bruid gelegd. De collectie kenmerkt zich dan ook door zijn frisse, klassieke jurken. En dat voor een mooie prijs.

Andere lijnen van Maggie Sottero

De jurken van Maggie Sottero zijn door de jaren een groot succes gebleken. Nieuwe collecties kunnen dan ook niet lang uitblijven. Allereerst wordt in 2006 Sottero en Midgley geïntroduceerd: een collectie voor de elegante en veeleisende bruid. Hierin werkt Sottero samen met haar dochter Kelly Midley. Tien jaar later volgt Rebecca Ingram. Een lijn vol prachtige en tijdloze trouwjurken.

Maggie Sottero trouwjurken bij De Bruidstuin

Nog geen keuze kunnen maken? Bij De Bruidstuin hebben wij al onze modellen direct op voorraad. Hiermee zijn wij één van de grootste bruidsmodezaken van Nederland! Wil je naast Maggie Sottero ook andere merken uitproberen? Geen probleem! Bij ons vind je ook grote namen, zoals: Linea Raffaelli en Mori Lee. Heb je bij ons jouw perfecte trouwjurk gevonden? Onze ervaren coupeuses passen hem gelijk voor je aan!

Vind nu jouw trouwjurk

Nerveus stap je naar het altaar. Je kijkt je verloofde diep in de ogen. Jouw grote liefde. Samen gaan jullie dit nieuwe avontuur aan. Het wordt absoluut een dag om nooit te vergeten. Kies daarom voor een trouwjurk van De Bruidstuin. Maak direct een pasafspraak. Of bel naar 0525-622699. Kom je straks bij ons de nieuwste modellen van Maggie Sottero uitproberen?

Een kleine greep uit de collectie van Maggie Sottero

Staat jouw droomjurk er niet tussen?

Geen paniek. Kijk even op de website van de leverancier en laat ons weten welke jurk uit de actuele collectie jouw voorkeur heeft.