Bruidstuin Bruidsshow 1 september 2020

Bruidsshow start om 19.00 uur. uiterlijk 18.45 aanwezig zijn. In de grote zaak van de Bruidstuin organiseert een bijzondere bruidsmodeshow en onze mannequins presenteren de nieuwe collecties bruidsjurken 2020-21 van onze favoriete designers.

Wat kun je verwachten?

Bij binnenkomst wordt je van harte welkom geheten en ontvang je heerlijk glaasje Champagne met iets lekkers aangeboden van onze Lavonne ” Hart voor Taart” .Tevens ontvang je een lot voor de loterij die avond. De show duurt ca. 38 minuten en aansluitend vind de trekking van de loterij plaats. Daarna kun je onze geshowde collectie bekijken en geheel vrijblijvende pasafspraak maken om een je favoriete modellen te kunnen passen.

Entree is gratis.

Locatie: De Bruidstuin – Oostendorperstraatweg 1 A – Elburg

Bij aanmelding ontvang je je entree bevestiging per e- mail. Toegang voor de Bruid + 3 personen. Aanmelden per e-mail debruidstuin@gmail.com, bellen mag natuurlijk ook 0525622699.

 

cadeau cheque

Heb je een voucher, cadeaucheque ontvangen of een bruidsaanbieding gezien in de krant van ons bevriende collega ‘s bruidsmodezaken. Dan hebben wij goed nieuws voor je vanaf 1-1-2020 ook bij ons inwisselbaar. (Niet in combinatie met andere aanbieding)1 van de cheques zijn inwisselbaar.