Alle bruiden komen meestal eerst naar de Bruidstuin

Sales days bij de bruidstuin by moda reina . Wij hebben voor jou op dit moment een aantal supermooie collecties bruidsjurken in satijn - kant , slanke belijning allerlei maten en dit vanaf 299,00 zolang de voorraad strekt natuurlijk, zodoende kunnen wij weer plaats maken voor nieuwe collectie jurken.

Trouw Kostuum

Trouwkostuums 2 delig of 3 delig uitgevoerd in slim fit en mooie zachte stoffen hebben wij momenteel in de aanbieding in diverse maten en kleuren vooral in blauw -, bruin en grijs tinten vanaf € 299 zo lang de voorraad strekt.

cadeau cheque

Heb je een voucher, cadeaucheque ontvangen of een bruidsaanbieding gezien  in de krant van ons bevriende collega 's bruidsmodezaken. Dan hebben wij goed nieuws voor je vanaf 1-1-2018 ook bij ons inwisselbaar. (Niet in combinatie met andere aanbieding)

 

Trunkshow 

Maggie Sottero Maart 2018

Informeer naar de data. Doorlopende presentatie van  bruidsjurken  vanaf 10.00 - 15.00 uur,  maak snel een afspraak als je nieuwe collectie 2018 wil passen. ( plaatsen zijn beperkt)

Een Trunk Show is echt Amerikaans! Tijdens één of meerdere dagen zijn alle bruidsjurken van een bepaalde designer in de winkel aanwezig om te passen. Als je een liefhebber bent van deze specifieke merken dan is dit een uitgelezen kans om de de perfecte bruidsjurk te vinden en je krijgt op deze dagen ook nog een aantrekkelijke korting! Soms is er zelfs nog de mogelijkheid om de designer in levende lijve te ontmoeten. 

Op deze dagen ben je van harte welkom om onze nieuwe collectie bruidsjurken te bekijken. Wil je graag een van de prachtige modellen passen, maak snel een afspraak 0525-622699. Plaatsen zijn beperkt. vrije entree.                                                              

Je bent ook zonder afspraak van harte welkom om onze prachtige bruidsjurken te bewonderen. Als je toch wil passen, dan raden wij je aan om een afspraak te maken zodat een van onze stylistes alle tijd  voor je heeft.

  

 1 van de cheques zijn inwisselbaar.